לקוח – רשת זוזברה
מיקום – הרצליה |תל אביב | כפר סבא
תאריך ביצוע – תל אביב 2018
אדריכלות ועיצוב – ברנוביץ קרוננברג אדריכלים
צילם: עופר עברי
בר אטריות אסייתי עפ"י תפיסתו הקולינארית של השף אבי קונפורטי. השראתו הגיעה ממודלים מסורתיים שמקורם במזרח הרחוק בשילוב טכנולוגית בישול מודרניות.
סניף תל אביב הוא הסניף השלישי והחדש בטרילוגיית הרשת, המיקום להקמתו היא חזית רחוב חשמונאים בשוק הסיטונאי הישן שהוקם ושודרג למתחם TLV בעת עבודות ההקמה של הסניף.
עבודת ניהול הפרויקט החלה בבדיקות מקיפות של המושכר, נערכו בדיקות מקיפות לבדיקת התאמת הנכס לצרכיי הלקוח ועמדנו על יתרונותיו וחסרונותיו לטובת תכנון מיטבי.
המסעדה מתאפיינת בחלל פתוח בהיקף של כ- 500 מ"ר הכוללת אולם הסעדה, מטבח הכנות, מטבח סרוויס, בר שטחי שירות וגלריות. האדריכלים, יועץ המטבחים, היועצים השונים וחברת ניהול הפרויקט ידע למצות ולתאם את גודל המטבח, החשיפה לאזור ההגשה ומרחב האירוח. גודלו של המטבח הבטיח אתגרים רבים בשל צרכיי הלקוח, פתרונות התכנון ודרש תיאומים מסועפים עם ספקי הנירוסטה, הנידוף, הקירור וציודי המטבח השונים.
חלל המסעדה מעוטר בטבעת היקפית , עליה נמתחה יריעת בריסול כשעליה מוצגים ארט וידאו להנאת האורחים. שולחנות המסעדה ארוכים ומשותפים ולצדם ספסלי ישיבה.
עבודת ההקמה כללה כ- 60 יועצים, ספקים ובעלי מקצוע. עבודתם תואמה ע"י בכור ניהול פרויקטים כחוט השני עד לפתיחת המקום לאירוח.
צילום: עופר עברי