לקוח – גרקו הרצליה
מיקום – הרצליה פיתוח
תאריך ביצוע – 2017
אדריכלית דן טרויים
צילם: כפיר זיו
מסעדת גרקו הוקמה תחת מלון פבליקה של רשת ישרוטל. ועל כן נקרא בשפתנו המקצועית פרויקט מתמשך. החלנו במלאכת התכנון לפרטיו כולל מכרז קבלנים בו נבחר הקבלן המבצע ואז הכנסנו את הפרויקט ל HOLD.
ברגע שהמלון החל את שלב הביצוע שלו, יכולנו גם אנחנו להיכנס גם אנחנו לביצוע העבודות באתר. תהליך מסודר, תכנון מדוקדק והבנת פרקי הזמן העומדים לרשותנו אפשרו לנו לעמוד במסגרת הזמנים שהוקצבה ולעמוד בתקציב הפרויקט ואף לחסוך בעלויות ללקוח. יתרה מכך, הלקוח נהנה מחווית הקמה אחרת, בטוחה עם טעם של עוד.
תוכלו להתרשם מהמלצתו של המסעדן צביקי עשת.
רונן וורדי היקרים,
רציתי להודות לכם ולכל צוות משרדך על העבודה היוצאת מגדר הרגיל, על הנחישות, על הרצון הטוב, הסבלנות והמקצועיות שאין כדוגמתה בישראל.
הפרויקט שערך כ- 3 שנים הסתיים בזכותכם בלבד ומעבר ליכולתכם המקצועיות
בזכות יחסי האנוש והחיבור המיוחד והאישי שלכם לביצוע פרויקט בהצלחה גדולה שכזאת.
אין ספק שרק אתם יודעים לנהל פרויקטים מסוג שכזה !
מודה לכם ומחכה לפרויקט הבאה.